2 Mar 2009

Aferin Aslı!

Bu sabah haftanın ilk günü olması ve bulabileceğim daha nice bahanelere bakmaksızın, sabah 06:30'da spor salonuna geldim ve bir saat spor yaptım. Kendimi tebrik ediyorum.

Spor salonunda sabahın o saatinde iki kişi vardı. Saat 07:00'e doğru salonda yaklaşık 10 kişiydik. O saatte sadece ben olurum diye tahmin ediyordum. Ama tek kadın bendim. Bir ara salonda bir tane kadın olmasının sebebi nedir acaba diye düşündüm.

Hayal Meyal, şu yazısında kadın-erkek-eşitlik gibi konulara değinmişti. Bu bile bir örnek değil mi farklı olduğumuza? İstisnaları dışarıda bırakıyorum ve diyorum ki; hem erkeklerden daha kolay kilo alır, kaportayı dağıtırız hem de onlar sabahın köründe spora koşarken biz yatarız.

Kendime dönecek olursam; çok uzun süredir spor yapmıyordum. Vücut bitmiş diyebilirim. Kendimi hiç zorlamadığım halde kısa sürede pestilim çıktı. Ancak sabah bu satte kalkmak bile benim için büyük bir aşama. Sadece bu nedenle; hiç bir şey yapmasam da Allah'tan, en istediğim yerlerden 2 kg. almasını rica ediyorum.


Bunu hak ettim, ona göre!


Foto: party411.com



6 yorum:

Büşra Bayram dedi ki...

Bana katıldığını görmek çok mutlu etti beni, farklıyız farklı olmalıyız :))

Aslısın dedi ki...

Farklıyız, akıllıyız :)

LuCiFerR dedi ki...

o Sporu benimde bi ara aklıma getirip yapmam lazım :( Böhöö Kış diye İicene saldım kendimi beya :(

Aslısın dedi ki...

Hoşgeldin Lucifer,
Kış bitiyor, toplarsın kendini. Uyuz bişey sürekli spor yapmak aslında ama yaptığında kendini iyi hissediyorsun :))
Hadi sana da kolay gelsin, iyi haberlerini bekliyorum.

Aslısın dedi ki...

ya o hep vardı, yeni mi gördün? pes!

Adsız dedi ki...

Ich finde mich dieser Frage zurecht. Man kann besprechen. levitra wirkungsdauer cialis generika [url=http//t7-isis.org]levitra bestellen[/url]