24 Ağu 2008

Kumsaldan sonra...

Tatil çok huzurlu ve çok güzeldi. Kumsalda uzanmaktan çok deniz kenarında yürüdüm bol bol.
O kadar güzeldi ki sanki ayağımı bastığım su ve yumuşacık kumlara beynimdeki tüm olumsuz şeyleri de bırakıverdim. Hiçbir şey düşünmeden çok huzurlu bir tatil geçirmiş oldum.

Bu arada gitmeden önce Ergin ile buluştuğumu yazmışım. Gerçekten o buluşmayı unutmuşum. Ama şunu fark ettim kutuya koyduğum o olumsuz şeyler ne tatilde ne de sonrasında aklıma bile gelmedi. Gerçekten çok şaşırdım.

Tatilden döndüğümden beri biraz melankoliğim ama o olumsuz dediğim hiçbir şeyi aklıma bile getirmemişim bu arada. Ne güzel!




Fotoğraf: Sararan Yapraklar



3 yorum:

Adsız dedi ki...

ben şu kafamı bir yere bırakıp mekan değiştirmeyi beceremedim bir türlü..hep içindeki dertler, düşüncelerle yol alıyor
oysa dediğin gibi bırak gitsin suya..
ama bu sefer mutlu ve pozitif dönmüşüm tatilden, çevremdekiler yaradığını söylediler. onlar söyleyince düşündüm de, hakkaten beklediğimden daha huzurlu ve iyi geçmiş dedim kendü kendüme..
giderken biraz asabım bozuktu, yol iyi geldi demek ki, su da..yalnız benim gittiğim yerde kumsal yoktu, kumum eksik kaldı
dönüşte bir şeyi daha farkettim, tatilden dönmek her ne kadar sinir bozucu olursa olsun, iş yerinde sizlerle birlikte yarattığımız ortamı özlemişim çokça..
iyi ki varsınız
iyi ki de siz de tatilden döndünüz
yoksa çekilmezdi kübik.
sks sayar sayar benim kafayı sayardı, sonra dayanamaz bir daha sayardı.. düşüncesi bile yıpratıcı..
valla onun işe dönüşüne kendi dönüşümden daha çok dertlendim:)
bence onun esnek paketine daha çok izin günü tanımlanmalı..nasıl fikir?
ilgili yorumcunun bilgisine

fikir babası yorumcu

Adsız dedi ki...

nedir bu olumsuz hiç bir şeyi getirmemişim, yok efendim ben getirmişim davası...sen 15 gün bilemdin kimine göre 1 hafta tatile git, olumsuz hiç bir şey getirmemişim aklıma diye yazılar yaz, yetmesin yorumlarda bulun. Bu ne demek biliyor musunuz? Bırak 15 günü 1 haftayı 3 gün bir sorun, olumsuz düşünce aklına gelmiyorsa derdin yoktur senin. Olumsuzluğu sen kafanda yaratıyorsundur.. Gerçek derdi olan sıkıntısını kutuya koyup bir de üstüne kutu kutu pense oynasa kar etmez. O dertler ki kuyumcu kutusuna konur gibi konup atılamaz, tansaş önünde kutu beklesen yetmez.

Hayatın güzel yönüne bakın, Allah dert tasa zeval vermesin sizlere

Kutu düşmanı Aynacı

Adsız dedi ki...

Seyredin, etrafa şaşkın, ürkek ve kocaman açılmış kara gözleriyle hayretle bakan karabatakları seyredin. Bu güzel hayvanlar anlayamadığı bir şey gördüğü zaman birden suya dalıp yok olarak ben zaten orada yoktum diyebilirler. Bunların insan versiyonlarını düşünün. Neden aynı güzellikte değilerdir?

Kafası 45 derece sağa yatmış ve ıslık çalan adama dokunmayın. Yürüyen merdivenin yürünen tarafında durmuş olsa bile. Olmuştur onlar artık. Hele yürürken de kafası dikleşmiyora komik görünseler bile dokunmayın. İç huzurunun size geçmesini bekleyin.

Tespitçi Aynacı