7 Oca 2012

Kafamdakilere, kafama

Her şeyle dalga mı geçsem yoksa feci şekilde sövsem mi, bilemediğim bir haldeyim dostlar. Sınırdayım, çizginin üzerindeyim.

Bugüne kadar tanıdığım insansılarla hayvanat bahçesi kursam; İstanbul'un bu büyük eksikliğini giderirdim gibi geliyor. Lunaparka da epey sermaye çıkardı hatta. Zamanında kafayı kullansam, köşe olurdum anlayacağınız.

Ama zamanında kafayı kullanmayı, bilmem ben. Genelde "hay ulan kafama!" diye beş sene öncesine gider, kendime saydırırım. Bugün karşınızda, bir hayvanat bahçesi ve bir lunapark sahibi olarak, paracıklarımı sayarken oturur, memur memur takılmazdım işte. Anlayın durumu.

Garip bir şeyler oluyor bence; bizden uzaklarda ama bizi de fazlasıyla etkiliyor ve etkileyecek. İçimdeki girdapları ben buna bağlıyorum. Yani, zamanında mal mülk sahibi olmamamla hiç alakası yok. İnanmıyorsunuz ama öyle.

Telesekretere konuşamayanlardan olduğum gibi, moralim bombokken komik yazamayanlardan da olduğumu kanıtladım. Yine dünya saçması bir yazıyla, hala okumaya devam edenlere de yazık ettim ama bana da yazık be. Hem buraya da yazamasam; gidip toplantı notlarına mı yazayım bunu? Yoksa hazırlamakta olduğum sunuma mı?

Dedim ya memurum, ekmek parası, kendi ipimi çekecek kadar delirmiş olsam da; bence o kadar da delirmedim. Yoksa her gün sabah kalkıp işe gidip, normal insan gibi davranmaya çalışıp sonra eve gelmem.

Bunu da bilin.

9 yorum:

vişnap dedi ki...

yyaaaa ben sana kıyamam ki söyle ne yapayım onlara de yapacağım yeter ki sen huzurlu ol Aslımsın canımsın.

Onlyvili dedi ki...

Bence gerçekten bir şeyler oluyor Aslisinim. Bu kadar parelel gitmez herşey.Ve boyle zamanlarda paralel zamanlarda neler oluyor acaba diye de dusunmuyor degilim :)

Emine dedi ki...

yooo gayet de komik olmuş Aslım :)

patty diphusa dedi ki...

Sıkılgan zamanlarda bayık tabir ettiğiniz yazılarınızda bile bırakmadığınız mizahi üslubunuz, okuyucunun (ben) dünya yükünü hafifletiyor. Varlığınızı bilmek güzel...

Aslısın dedi ki...

krakerim, ilacım sende:))

vilim, bir bulsam ne olduğunu o paralelin de cümlesinin dee:))

eminem:))

patty, çok teşekkür ederim, hafifledim bile:)

Adsız dedi ki...

günaydın, sen üzülme, ne gerek var, demek hep komiklikler, hayavanatlar seni bulmuş, demek bir sirkmiş hayat, sen de aslan terbiyesisin belki :)

mRNA dedi ki...

03-04-07 Ocak 2012 tarihlerinde kaleme aldığın yazılarını okudum.
En kısa zamanda hem zihinsel hem de bedensel düzeyde iyi bir rahatlamaya :))) ihtiyacın var gibi :))

Aslısın dedi ki...

gülersoy, meslek değiştiricem tamam:))

mrna, bana da öyle geliyor, bekliyorum nasıl olacak diye:)

didem dedi ki...

Yok yok sen kizginda olsan uzgunde olsan komik birseyler buluyorsun.
Yaz dok icini burasi senin kosen.