4 Haz 2011

Dreamer

Çok güzel hayallerim vardı, bugün daha da güzelleştiler. Hayallerimi güzelleştiren insanları da mekanları da seviyorum. Kendimi de seviyorum buna izin verdiğim için, hayallerim olduğu için. Eskiden olduğu gibi, ne istediğini bilmeyen, hayal kurmaktan korkan, söylenmek dışında kendisi için bir şeyler yapmayan Aslı olmadığım için.

Arada yine söyleniyorum tabii ama en azından artık ne istediğimi biliyorum. Kendimle daha yakından tanışmak için her gün bir adım daha atıyorum ve kendimi büyüleyeceğim zamanı bekliyorum. Kendimi şaşırtmak, vay be demek istiyorum, kendime.
Çok güzel bir duygudur şaşırmak, hele de kendine şaşırmak. Yapabileceklerim diye kendini kısıtladığın o çitlerin arasından bir anda geçivermek, güneşe, yeşile kavuşmak. Bugün yeşile de güneşe de kavuştum. 
Mutluyum işte. 

Hem artık korkak da demiyorum kendime, korkabilirim ama korkak değilim. Yanımda yürüyen iki kişiden daha fazla tedirgin oluyorum karşıdan karşıya geçerken diye kendime bu kadar haince girişmek niye?

Yok kardeşim korkak değilim, cesurum ben. 
Daha da cesur olurum istersem, valla bak olurum.

Musiki

25 yorum:

ry dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=uad0gZN8KXs bu şarkı daha iyi gider yazıya :)

Aslısın dedi ki...

evet evet, sağol ry.

Lütfücüğüm dedi ki...

hayal kurmak güzeldir. hayaller imkansız olsa da olmasa da güzeldir. hatta gerçekleşmesi imkansız hayaller daha güzeldir.

Aslısın dedi ki...

lütfücüğüm, ben gerçekleşmesi imkansızları kuramazdım bile, onlara girmek üzereyim, yavaş yavaş:)

Kaka Kuka dedi ki...

Sen istersen Breaveheart bile olursun iste yeter ki :) Ne demişler isteyenin bir yüzü vermeyene aşk olsun :) Bide çelik'in şarkısı var is-te-yenin bir yü-zü Kaa-ra Vermeye-ne Nur Olsun Böyledir bizde :)) Nerden geldiyse aklıma işte böyle Aslısın..

Aslısın dedi ki...

Kaka Kuka, braveheart da olurum di mi:))şarkıdan şarkıya hopluyoruz bu gece, sabahlar olmasın bize:)

kara kitap dedi ki...

kendinle tanışmayı ve ne istediğinin farkına varmayı nasıl başardın?

kendini dışarı çıkarmayı nasıl başardın?

çevrenin söylediklerine kulaklarını tıkayıp hayalperest olmayı nasıl başardın?

tüm bunları başardığına göre korkak olamazsın,sen çok cesursun. :)

Aslısın dedi ki...

kara kitap, bu sorulara cevap verdim içimden, temelde kendimin üzerine gittim ve bu durumda cesurum evet. teşekkür ederim.

bahar dalı dedi ki...

Einstein bile "imagination is more important than knowledge" dediğine göre bu dünyayı insanların hayalleri ileri götürüyor diyebiliriz. Çitlerden atlama konusunda, darısı başıma:)

Aslısın dedi ki...

Einstein candır:)) çitlerden atlamak istiyorsun demektir ve gerisi gelir, merak etme.

didem dedi ki...

Ne guzel bir insansin sen Asli. Sevdim seni:) Konusur gibi yazdiklarin hosuma gidiyor. Hayallerimiz olmasa ne yapardik. Onemli olan birakmamak, pes etmemek, hayallerimizi gerceklestirmek icin cabalamak. Imkansiz diye birsey yok bence.

Aslısın dedi ki...

Didem, sevindirik olmuş gülümsemeyle okudum ilk iki cümleyi hihi:)
evet çok haklısın ve ben bunlardan nasıl kaçardım eskiden bir bilsen.

Adsız dedi ki...

"Yüre be Aslı! kim tutar seni"
diyesim geldi yazını okuyunca..:)

Aslısın dedi ki...

eveet yürüyorum ben, gel sen de hadi:)

Onur Diribaş dedi ki...

Belki daha önceden de paylaşmışımdır seninle, Adidas'ın reklam mottosunu...

"İmkansız, bu dünyayı değiştirebilecek gücü içlerinde keşfetmek yerine, kendilerine sunulan dünyada yaşamayı daha kolay bulan, küçük insanların ortaya attığı büyük bir kelimedir. İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur."

fragaria_p dedi ki...

harikasın, bir parça cesarete benim de ihtiyacım var :)

Aslısın dedi ki...

Onur, insanın içinden dağları devireceği hissi geliyor bunu okurken.

fragaria-p, hadi o zaman:)

hatice dedi ki...

acaba bende böyle olabilirmiyim cesareti içime sindirip ve bidaha onun gitmesine izin vermemek için onunla başedebilirmiyim.hep başkalrının kararıyla değilde kendi kararlarımla adım atmayı nezaman üstlenicem,cesurluktan az bişey banada yollasana... :)

Ebru dedi ki...

buraya sıçrayan ne varsa her kadının en savunmasız halleri diye düşünüyorum ve kesinlikle en azından tanık olduklarım için diyeyim güçlü kadınlar...

Aslısın dedi ki...

hatice, daha ik ay önce kendisine korkak diyen birisi yazdıysa bunları, her şey olur bence. Nereden bakığın ve kendine ne dediğin önemli.

Aslısın dedi ki...

Nehir ida, ne güzel söylemişsin.

Adsız dedi ki...

İç hesaplaşmalar... İnsanı kendisine götüren tek yol, sancılı bir süreç iç hesaplaşmalar, çelişkiler... Ama insanın kendini keşfetmesi, tanıması, yaşadığı bedeni, ruhunun her köşesini bilmesi gibisi yok... Bu sonsuz bir yol, keşfettikçe keşfedilmesi gerekenlerin arttığı, ama yapıldıkça öğrenilen, öğrendikçe zevk veren bir şey...

Emine dedi ki...

kutlarım..

Aslısın dedi ki...

sestod, kesinlikle haklısın

Emine, teşekkür ederim canım

Unknown dedi ki...

bayıldımmm...
aferim sana cesur yürek'im benim :)))